Candhi Karangnangka: Béda antara owahan

582 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Kaca anyar: Candhi Karangnongko yaiku Candhi saking agama Hindu. Candhi iki digawé saka watu andesit. Denahé ukuran kurang lewih 9 m × 9 m, karo dhuwuré kurang lewih 0,50 m. Candhi Karangnon...
(Kaca anyar: Candhi Karangnongko yaiku Candhi saking agama Hindu. Candhi iki digawé saka watu andesit. Denahé ukuran kurang lewih 9 m × 9 m, karo dhuwuré kurang lewih 0,50 m. Candhi Karangnon...)
(Ora ana béda)