Candhi Karangnangka: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Ing sakitaré Candhi isih akèh watu bata sing mbiyén iku bagian Candhi Karangnongko. Ing halaman Candhi Karangnongko isih ana fragmén arca bagian weteng sak ngisore posisi njagong sila karo telapak tangan ana ing nduwur dengkul. Ing sebelah timur Candhi ana kolam mata air sing jernih. Bagian dasar kolam digawé saka watu watu pondasi kolam ing jamané.
 
== Rujukan ==