Mao Zedong: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[File:Mao Zedong in 1963 (cropped).jpg|thumb|Mao Zedong]]
 
'''Mao Zedong''' (aksara Hanzi tradhisional 毛澤東, aksara Hanzi gampang 毛泽东) iku [[pulitikus]] saka nagara [[Tiongkok]]. Dhèwèké wong kuminis sing ngadegaké [[Républik Rakyat TiongkokCina]] ing [[1949]].
 
= Links =
490

besutan