Babad Pakepung: Béda antara owahan

222 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
babad
(babad)
== Prawatakan ==
 
# '''''Susuhunan Paku Buwana IV, raja ing Kraton Surakarta:''''' Gampil pitados kaliyan tiyang sanes, seneng mendhet putusan piyambak, lan tegas.
# '''Radèn Ngabéi Yasadipura:''' Setya, wicaksana, sabar, lan kebek dening pamikiran.
# '''''Panengah, Wiradigda, Nursalèh, Bahman:''''' Anggadhahi watak srakah, seneng ngapusi, pengecut, lan seneng ngèmèhake tumrap liyan.
 
== Latar Cariyos Babad Pakepung ==
46

besutan