Salya: Béda antara owahan

139 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
→‎Delengen Uga: +pranala njaba
c (pasang aksara, pindhah gambar munggah)
c (→‎Delengen Uga: +pranala njaba)
* [[Mahabharata]]
* [[Wayang Purwa]]
 
==Pranala njaba==
*{id}} [http://www.bausastra.com/main/index.php?do=view&id=131 Salya ing Bausastra Javanese Dictionary] (bausastra.com]
 
[[Kategori:Paraga Wayang]]
8.252

besutan