Rukmarata: Béda antara owahan

143 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
+pranala njaba
c (+kat, pasang aksara)
c (+pranala njaba)
mBoten kathah cariyos pedhalangan ingkang ngginakaken Radèn Rukmarata. Menawi wonten Gagrag [[Yogyakarta|Ngayogyakarta]] Radèn Rukmarata gugur dipun titih gada déning Resi Seta amargi melu campur tangan anglepasaken pusaka saking papan pandhelikan nalikanipun Resi Seta tandhing kaliyan [[Bisma|Resi Bisma]].
 
==Pranala njaba==
*{{id}} [http://www.bausastra.com/main/index.php?do=view&id=124 Rukmarata ing Bausastra Javanese Dictionary] (bausastra.com)
 
{{stub}}
8.252

besutan