Dirk Kuyt: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
Dandung Adityo Argo Prasetyo ngalih kaca Dirk Kuijt menyang Dirk Kuyt kanthi nindhihi alihan: Jeneng sing Kaloka
(Nambah katrangan)
c (Dandung Adityo Argo Prasetyo ngalih kaca Dirk Kuijt menyang Dirk Kuyt kanthi nindhihi alihan: Jeneng sing Kaloka)