Steven Gerrard: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
Pensiun
(Nganyari gambar)
(Pensiun)
| youthyears = 1987–1997
| youthclubs = [[Liverpool F.C.]]
| currentclub = [[Liverpool F.C.|LiverpoolPensiun]]
| clubnumber = 8
| position = [[Gelandhang]]
4.836

besutan