Steven Gerrard: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Katrangan gambar
(Nambah klub)
(Katrangan gambar)
| ntupdate = 19 Agustus, 2008 |
}}
[[Gambar:Liverpool_footballer_Steven_Gerrard.jpg|thumb|Steven Gerrard. ing umur emasé taun 2005]]
'''Steven George Gerrard''' ({{lahirmati|''Whiston'', [[Inggris]]|30|5|1980}}) yaiku salah sawijining juru main [[bal-balan]] saka [[Inggris]]. Dhèwèké duweni postur 188&nbsp;cm. Gerrard kang duwe peparab Stevie G main ing klub [[Liverpool F.C.|Liverpool FC]] wiwit [[taun]] 1997 nganti taun 2015, banjur nerusake karir bal-balané menyang negeri Paman Sam mèlu klub [[LA Galaxy]]<ref>http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/gerrard/</ref>. Saiki Steven Gerrard wis pensiun lan dadi pelatih klub [[Rangers F.C.|Glasgow Rangers]] ing Liga Skotlandia utawa [[Scottish Premier League]].
 
4.836

besutan