Kadipatèn Pakualaman: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Wirjadisastra ngalih kaca Kadipatèn Pakualam menyang Kadipatèn Pakualaman)
Tidak ada ringkasan suntingan
}}
 
'''KadipatenKadipatèn PakualamPakualaman''' ([[Jawa]]: ꦑꦢꦶꦥꦠꦺꦤ꧀ꦦꦑꦸꦄꦭꦩ꧀ꦩꦤ꧀) utawa kadhang ditulis '''Paku Alaman''' iku laladan [[perdikan]] ing wewengkon [[Kasultanan Ngayogyakarta Hadiningrat]]. Paku Alaman dibangun tanggal [[22]] Juni [[1812]], [[raja]] pertamane ya iku [[Pangeran Natakusuma]] (putra [[Hamengku Buwono I|Hamengkubuwana I]]) lan nyandang gelar Kanjeng Gusti Pangeran Adipati Arya (K.G.P.A.A.) Paku Alam I.
 
== Laladan kakuasaan ==
1.847

besutan