Kadipatèn Pakualaman: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 sasi kepungkur
 
== Laladan kakuwasan ==
Wewengkon sing kalebu kakuasaankakuwasaning [[Kadipaten]]Kadipatèn Pakualaman iku ora dadi siji nanging kepecah-pecah, antarané ing Pajang, Bagelan, sapérangan ing pusat kutha [[Yogyakarta]] ([[Pura Pakualaman]]-istanane) uga ana sing ning wewengkon [[kabupatèn Kulon Praga]] ya iku antara [[kali Progo]] lan [[kali Bogowonto]]. Wewengkon sing ning [[Kulon Praga]] biyèn tau dadi [[kabupatèn]] dhéwé ya iku [[Kabupatèn Adikarta]] ning saiki wis digabung karo wewengkon kabupatèn Kulon Praga sing dadi pérangan saka kakuasaan Kasultanan [[Yogyakarta]].
 
== Raja-raja ==
1.328

besutan