1469: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1469
c (bot Menambah: vls:1469)
c (bot Menambah: nds:1469)
[[nah:1469]]
[[nap:1469]]
[[nds:1469]]
[[new:१४६९]]
[[nl:1469]]
40.143

besutan