1498: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1498
c (bot Menambah: vo:1498)
c (bot Menambah: nds:1498)
[[nah:1498]]
[[nap:1498]]
[[nds:1498]]
[[new:१४९८]]
[[nl:1498]]
40.143

besutan