Ulah raga: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(→‎Cabang ulah raga modhèren: éjaan, replaced: modhèrn → modhèren)
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
[[Gambar:2008 Olympic Track Trials - Allyson Felix.jpg|jmpl|Ulah raga]]
'''Ulah raga''' iku miguna kanggo ngelatih raga manungsa, uga lan rohani contoné dolanan skak[[sekak]] (catur).
 
== Sajarah ==
995

besutan