Tènes: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Turnamen tenis: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
[[Gambar:Tennisball.jpg|thumb|Bal tènes.]]
 
'''Tènes''' utawa '''tènes lapangan''' iku [[ulah raga]] kang migunakaké [[rakèt]] lan [[bal]], dimainaké ing lapangan kang dipara dadi loro nganggo [[jaring]] utawa [[nèt]].
 
== Sajarah tènes ==
1.024

besutan