Voli: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(ganti isi, replaced: sing → kang (7))
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
[[Gambar:Europei di pallavolo 2005 - Italia-Russia.jpg|thumb]]
[[Gambar:VolleyballCourt.svg|thumb|225px|Lapangan voli]]
'''Voli''' utawa '''Voli Bal''' sajeroning ([[basa Indonésia]]: Bola Voli) iku cabang [[ulah raga]] kang dimainaké déning rong grup [[adu-arep]]. Saben grup dumadi saka [[enem]] juru main. Ana uga variasi permainan [[Voli Pesisir|voli pasisir]] (''vola pasisir'') kang saben grup mung dumadi saka rong juru main.
 
== Lapangan permainan ==
996

besutan