Hamengkubuwana VIII: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
|-
|}
'''Sri Sultan Hamengkubuwana VIII''' utawi '''Radèn Mas Sujadi''' (miyos ing [[Yogyakarta|Ngayogyakarta]], [[3 Maret]] [[1880]] – séda ing Ngayogyakarta, [[22 Oktober]] [[1939]] kanthi yuswa 59 taun) inggih punika [[Pratélan raja Jawa#Kasultanan Yogyakarta|raja]] ingkang kaping wolu wonten ing kratonkaraton [[Kasultanan Ngayogyakarta Hadiningrat|Ngayogyakarta]]. Panjenenganipun jumeneng nata antawis [[8 Fèbruari]] [[1921]] - [[22 Oktober]] [[1939]].<ref>[[M.C. Ricklefs|Ricklefs, M. C.]] (2001) ''A history of modern Indonesia since c.1200'' Basingstoke: Palgrave. 3rd ed. ISBN 0333801008 (pbk.)</ref>
 
== Priksani ugi ==
1.886

besutan