Kadipatèn Pakualaman: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
 
'''Kadipatèn Pakualaman''' ([[Jawa]]: ꦑꦢꦶꦥꦠꦺꦤ꧀ꦦꦑꦸꦄꦭꦩ꧀ꦩꦤ꧀) utawa kadhang ditulis '''Pakualaman''' iku laladan [[perdikan]] ing wewengkon [[Kasultanan Ngayogyakarta Hadiningrat]]. Pakualaman dibangun tanggal [[22]] Juni [[1812]], [[raja]] kang angka sepisan ya iku [[Pangeran Natakusuma|Pangéran Natakusuma]] (putra [[Hamengku Buwono I|Hamengkubuwana I]]) lan kawastanan nata minangka Kanjeng Gusti PangeranPangéran Adipati Arya (K.G.P.A.A.) Paku Alam I.
 
== Laladan kakuwasan ==
1.611

besutan