Kasultanan Mataram: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
 
==Pungkasaning Mataram==
Kasultanan Mataram bubar liwat Prajanjèn Giyanti kang mecah Mataram dadi 2 ya iku [[Kasunanan Surakarta]] lan [[Kasultanan Yogyakarta|Kasultanan Ngayogyakarta]].
 
== Uga delengen ==
1.824

besutan