Kutha Surakarta: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
|}
 
'''Kutha Surakarta''' ([[Jawa]]: ꦑꦸꦛꦯꦸꦫꦏꦂꦠ) utawi '''kitha Sala''' ('''Sala''') iku salah satunggaling kutha otonom ing [[Provinsi Jawa Tengah]].
 
== Géografi ==
1.419

besutan