Kutha Surakarta: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
|+ <big>'''Kutha Surakarta'''</big>
|-style="text-align:center;"
! style="background: gainsboro;" colspan="3"|[[Jawa]] '''''[[Jawa Tengah]]'''''
|-
| colspan="3" style="text-align: center; border-bottom: 3px solid gray;" | [[Gambar:Surakarta coa.png|80px|Lambang Kutha Surakarta]]<br />Lambang Kutha Surakarta
1.553

besutan