Awan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: Satuan → Ékan)
c
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
 
'''Awan''' utawa '''raina''' utawa '''rina''' iku pérangan [[wektu]] nalika pandom jam ana ing posisi 12:00. Awan sajeroning panggunaan aktivitas sadina-dina ya iku wektu antara tabuh 11.00 nganti tabuh 14.00. Miturut Bausastra Jawa Tim Balai Basa Yogyakarta, awan utawa siyang didhéefinisididhéfinisi minangkawayahminangka wayah nailkané ana [[srengéngé]] (kosok baliné [[bengi]]). Saliyané iku uga wayah nalikané srengéngé wis dhuwur.
 
{{Sistem Wektu}}
996

besutan