Giorgio Chiellini: Béda antara owahan

115 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Masang gambar
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: bek → bèg (2) using AWB)
(Masang gambar)
[[File:Giorgio Chiellini (edited).jpg|250px|right|thumb|Giorgio Chiellini ing launching jersi Tim Nasional Itali]]
'''Giorgio Chiellini''' ({{lahirmati|[[Pisa]]|14|8|1984}}) ya iku juru main bal-balan [[Italia]] kang main kanggo klub Serie A [[Juventus]]. Dhewekè main minangka bèg tengah, ing wiwitaning karier minangka juru main bal-balan, dhewekè minangka bèg kiri.
 
4.881

besutan