Basa Melayu Sri Lanka: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(iki artikel rintisan)
 
|glottorefname=Melayu Sri Lanka
}}
'''Basa Melayu Sri Lanka''' yaiku basa krèol Melayu kang dituturké ing wewengkon Sri Lanka utawa Ceylon. Basa iki isih dituturké karo wong Melayu Sri lanka kang asalé sing keturunan wong Indonèsia lan Malaysia nalika jaman kolonial Inggris lan Walanda. Ciri khas basa Melayu Sri Lanka iku anané prabawa kosa tembung saka basa Singhala lan Tamil.
 
=== Conto ukara ===
1.255

besutan