Basa Melayu Sri Lanka: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
|glottorefname=Melayu Sri Lanka
}}
'''Basa Melayu Sri Lanka''' yaiku basa krèol Melayu kang dituturké ing wewengkon [[Sri Lanka]] utawa Ceylon. Basa iki isih dituturké karo wong Melayu Sri lanka kang asalé sing keturunan wong Indonèsia[[Indonésia]] lan [[Malaysia]] nalika jaman kolonial Inggris lan Walanda. Ciri khas basa Melayu Sri Lanka iku anané prabawa kosa tembung saka basa Singhala lan Tamil.
 
=== Conto ukara ===
1.255

besutan