Karajan Manunggal: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5))
| leader_name1 = {{nowrap|[[Elizabeth II]]}}
| leader_title2 = [[Wasir Karajan Manunggal|Wasir]]
| leader_name2 = [[TheresaBoris MayJohnson]]
| legislature = [[Parlemèn Karajan Manunggal|Parlemèn]]
| upper_house = {{nowrap|[[Paheman Priyagung]]}}
490

besutan