Risky Kurniawan: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
artikel kudu dibusak amarga ora minangkani paugeran kalayakan artikel
c (pembaruan)
(artikel kudu dibusak amarga ora minangkani paugeran kalayakan artikel)
 
{{Busak}}
 
'''Risky Kurniawan''' ({{Lahirmati|Jember|16|05|2003}}) yaiku panyipta konten.
 
5.871

besutan