Sulaiman bin Mihran: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
sunting ejaan
(rujukan)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual
(sunting ejaan)
'''Sulaiman bin Mihran'' utawa luwih kawentar kanthi jejuluk '''Al-A'masy''' ya iku ulama generasi [[tabingin]] kang asaleasalé saka [[Thabaristan]] lan pindhah menyang [[Kufah]] nalika isih bocah. LairPiyambakipun air ing taun 61 H lan ketemu pira-pira [[sakabat]] kaya ta [[Ibnu Mas'ud]] lan [[Anas bin Malik]] sahengga kalebu golonganegolongané tabingin anom. DeneDéné kang ngriwayatakengriwayataké kadis saka al-A'masy kaya ta [[ats-Tsauri]], [[Ibnu Uyainah]], [[Ibnu al-Mubarak]], [[Fudhail bin Iyadh]], lan liya-liyaneliyané.<ref name=":0">{{Cite book|url=https://www.worldcat.org/oclc/960359626|title=Biografi 60 ulama ahlussunnah : yang paling berpengaruh & fenomenal dalam sejarah Islam|last=Farid.|first=Ahmad|date=2012|publisher=Darul Haq|isbn=9789791254656|location=Jakarta|oclc=960359626}}</ref>
 
Al-A'masy seda ing taun 148 H.<ref name=":0" />
5.602

besutan