Minarni Soedarjanto: Béda antara owahan

193 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Nambah rujukan
(nyunting dhiakritik)
(Nambah rujukan)
'''Minarni Soedarjanto ('''lair ana ing [[Kutha Pasuruan|Pasuruan]], [[Jawa Wétan|Jawa Wetan]], [[Indonésia]], 10 Mei 1944; umur 75 taun), ya iku pemain badminton ingkang sampun dados juara wonten ing [[All England 1968]] klompok Ganda Putri bareng [[Retno Koestijeh]]. Minarni Soedarjanto asring dipunsebat "Ratu ratune Badminton Indonésia". Ana ing taun 14 Mei 2003, Minarni Soedarjanto tilar donya amergi lara komplikasi radang paru-paru lan liver. Minarni Soedarjanto dikubur ing [[TPU Tanah Kusir Jakarta Selatan]]. <ref>{{Cite web|url=https://tirto.id/m/minarni-soedarjanto-bYX|title=Minarni Soedarjanto|website=tirto.id|language=id|access-date=2019-12-22}}</ref>
 
== Karier Pemain Badminton ==
 
'''Minarni Soedarjanto''' bisa oleh jeber utawi gelar Uber Cup ana ing taun 1975. Gelar menika uga dadi kamenangan ingkang sepisan kanggo Indonésia ana ing gelaran Uber Cup. Ananging kanggo '''Minarni Soedarjanto''', gelar Uber Cup taun 1975 dadi gelar terakhir amerga pensiun lan milih dadi pelatih badminton ning PB PBSI.
 
<br />
 
== Rujukan ==
<references /><br />
21

besutan