Piala Intercontinental: Béda antara owahan

1.128 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
Kaca anyar: Piala Intercontinental yaiku kompetisi bal-balan sing dadi cikal kaping Piala Dunia FIFA Club. Iki diputer ing antarane taun 1960 lan 2004. Kabeh pemenang wis dijenengi "juara dunia"...
(Kaca anyar: Piala Intercontinental yaiku kompetisi bal-balan sing dadi cikal kaping Piala Dunia FIFA Club. Iki diputer ing antarane taun 1960 lan 2004. Kabeh pemenang wis dijenengi "juara dunia"...)
 
(Ora ana béda)