George Boole: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
'''George Boole''' ya iku sawijining ahli matematika, filsuf, lan logika saka Inggris kang lair tanggal 2 Novèmber 1815 lan tilar donya tanggal 8 Dhésèmber 1864. Ing taun 1849-1864, dhèwèké nyambut gawé dadi sawijining Profèsor ing Queen's College, Cork ing [[Républik Irlan|Irlan]].
 
== Rujukan ==