Pulo Sebuku (Sumatra): Béda antara owahan

126 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Kaca anyar: {{inuse|31 Januari 2020}} Pulau Sebuku iku jeneng salah sawijiné pulo ing Kabupatèn Kotabaru, Kalimantan Selatan. {{stub}}
(Kaca anyar: {{inuse|31 Januari 2020}} Pulau Sebuku iku jeneng salah sawijiné pulo ing Kabupatèn Kotabaru, Kalimantan Selatan. {{stub}})
Tenger: Besutan sumber
(Ora ana béda)
1.459

besutan