Betula pendula: Béda antara owahan

155 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
 
== Taksonomi ==
[[File:Breza na jesen.jpg|thumb|right|upright|Wit Birch ing musim gugur]]
[[File:Betula pendula winter.jpg|thumb|right|upright|Wit Birch ing musim adhem]]
Ana telung subspésiés saka wit birch pérak kang bisa ditampa sacara umum:<ref>{{Cite web|url=https://www.iucnredlist.org/en|title=The IUCN Red List of Threatened Species|website=IUCN Red List of Threatened Species|access-date=2020-01-13}}</ref>
 
1.666

besutan