Parembugan Naraguna:NRahmi (WMID): Béda antara owahan

1.483 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Tenger: Pangiriman LayangMassal
</div> [[User:RMaung (WMF)|RMaung (WMF)]] 20 Sèptèmber 2019 20.10 (UTC)
<!-- Pesan dikirim oleh Pengguna:RMaung (WMF)@metawiki dengan menggunakan daftar di https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=CI2019List(pe_dashboard_users,act)&oldid=19397809 -->
 
== Ayo dadi sing pertama nyoba fitur fitur paling anyar Wikipedia! ==
 
Sing kulo hormati {{ping|user:Nur Rahmi Nailah (WMID)}},
 
Kula sapunika pinuju nggarap fitur énggal kanggé para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa saperlu ndandani prosès ing pamertal lan kasilipun. Panjenengan kula ajak nyobi rumiyin fitur punika sadèrèngipun dipunbabar supados kula sumerep punapa kémawon ingkang langkung cocog tumrap kabutuhaning para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa.
 
Saperlu langkung mangertosi bab punika, sumangga panjenengan [https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq_Bm1bIqwLE4BlUwpm8PYyWEaJXZJ2EVNG22EgjbiVF0yJQ/viewform?usp=sf_link mangsuli pitakèn cekak punika], lajeng kula badhé sesambetan kaliyan panjenengan saperlu konfirmasi bab wekdal lan rerincèn sanèsipun.
 
Manawi panjenengan tepang para ingkang mbesut Wikipédia Jawa sanèsipun ingkang bokmanawi ugi remen nyobi fitur énggal punika, panjenengan katuran nedahaken serat punika marang piyambakipun.
 
Matur nuwun sanget - semugi sehat selalu!
 
Dengan tulus,
[[Panganggo:EAsikingarmager (WMF)|EAsikingarmager (WMF)]] ([[Parembugan Panganggo:EAsikingarmager (WMF)|rembugan]]) 20 Januari 2020 17.01 (UTC)
 
Survey meniko bakal di tindakake liwat layanan pihak katelu sing mungkin ono syarat syarat tambahan. Kanggo tambahan informasi babagan privasi lan penanganan data, monggo di delok [https://foundation.wikimedia.org/wiki/Section_Translation_Screener_Survey_Privacy_Statement pernyataan survey privasi].