Parembugan Naraguna:Sam Hidayat: Béda antara owahan

119 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Sing kulo hormati {{ping|user:Sam Hidayat}},
 
Kula sapunika pinuju nggarap fitur énggal kanggé para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa saperlu ndandani prosès ing pamertal lan kasilipun. Panjenengan kula ajak nyobi rumiyin fitur punika sadèrèngipun dipunbabar supados kula sumerep punapa kémawon ingkang langkung cocog tumrap kabutuhaning para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa.
Kawulo sak niki jik nyambut gawe nggarap fitur fitur anyar kanggo editor editor Wikipedia boso jowo kanggo memperbaiki proses penterjemahane lan hasile. Ayo nyoba sadurunge kasedhiya kanggo wong liyone, lan nulungi kawulo ngerancang supoyo luwih cocok kanggo kebutuhan editor editor Wikipedia boso jowo.
 
KanggoSaperlu mangertenilangkung singmangertosi luwihbab lengkappunika, babagansumangga kesempatan iki,panjenengan [https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq_Bm1bIqwLE4BlUwpm8PYyWEaJXZJ2EVNG22EgjbiVF0yJQ/viewform?usp=sf_link jawabenmangsuli pitakonpitakèn pitakoncekak singkatpunika], marilajeng ngonokula kawulobadhé bakalsesambetan menghubungikaliyan sampeyanpanjenengan kanggosaperlu konfirmasi wektubab wekdal lan perincianererincèn sanèsipun.
 
Manawi panjenengan tepang para ingkang mbesut Wikipédia Jawa sanèsipun ingkang bokmanawi ugi remen nyobi fitur énggal punika, panjenengan katuran nedahaken serat punika marang piyambakipun.
Nek sampeyan weruh editor editor Wikipedia boso jowo liyane sing mungkin tertarik pisan, monggo nuduhake pesen iki karo dhewek e.
 
Matur nuwun sanget - semugi sehat selalu!