Wong Kerinci: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
|related=[[Melayu]], [[Minangkabau]].
}}
'''Wong Kerinci''' ({{lang-ms|'''Kerinci''' atauutawi '''Kerinchi'''}}; [[Aksara Gundhil|Jawi]]: كرينچي) iku bebrayan kang manggon ing wewengkon [[Kabupatèn Kerinci]], [[Jambi]], [[Malaysia]].
 
== Basa lan Budaya Kerinci ==
Naraguna anonim