Karajan Manunggal: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
 
| symbol_width = 90px
| national_anthem = {{nowrap|1="[[God Save the Queen]]"{{#tag:ref |Ora ana vèrsi kang kolmak ngenani antem nasional awit tembung-tembungé wis dadi adat pakulinan; namung tembang kang kapisan kang adaté dinyanyèkaké.<ref>{{cite web|title=National Anthem|url=https://www.royal.uk/national-anthem|website=Official web site of the British Royal Family|accessdate=4 June 2016}}</ref> Ora ana ukum kang ngesahaké yèn "God Save the Queen" iku antem resmi. Sajeroning adat Inggris, ukum mangkono ora perlu; bayawara lan panganggo wis cukup ndadèkaké iku antem nasional. "God Save the Queen" uga minangka [[Musik palikrama|antem radya]] ing sawenèh [[Buwana Kasaraharjan]]. |group="nb"}} <div style="padding-top:0.4em;">[[File:United States Navy Band - God Save the Queen.ogg|center]]</div><!--(end nowrap:)-->}}
| image_map = EUEurope-United KingdomUK.svg
| alt_map = Two islands to the north-west of continental Europe. Highlighted are the larger island and the north-eastern fifth of the smaller island to the west.
| map_caption = {{map_caption |countryprefix= |country={{nobold|Karajan&nbsp;Manunggal}} |location_color=ijo peteng |region=Europe |region_color=klawu peteng |subregion=[[Uni&nbsp;Éropah]] |subregion_color=ijo}}
1

besutan