Parembugan Naraguna:Bisri Nuryadi: Béda antara owahan

274 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
(Sugeng rawuh!)
 
(→‎Ndhèrèk bela sungkawa: pérangan anyar)
Tenger: Besutan sumber
</div>
--[[Panganggo:HsfBot|HsfBot]] ([[Parembugan Panganggo:HsfBot|rembugan]]) 7 Mèi 2019 02.37 (UTC)
 
== Ndhèrèk bela sungkawa ==
 
Pak Bisri, matur nuwun sampun gabung komunitas. Mugiya sumbanganipun ing Wikipédia Jawa saged migunani marang wong sadonya. Matur nuwun, Pak [[Panganggo:Beeyan|Beeyan]] ([[Parembugan Panganggo:Beeyan|rembugan]]) 6 Fèbruari 2020 13.35 (UTC)
18.000

besutan