Parembugan Naraguna:Bisri Nuryadi: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 sasi kepungkur
(→‎Ndhèrèk bela sungkawa: pérangan anyar)
Tenger: Besutan sumber
Tenger: Besutan sumber
 
== Ndhèrèk bela sungkawa ==
 
Pak Bisri, matur nuwun sampun gabung komunitas. Mugiya sumbanganipun panjenengan ing Wikipédia Jawa saged migunani marang wong sadonya. Matur nuwun, Pak. [[Panganggo:Beeyan|Beeyan]] ([[Parembugan Panganggo:Beeyan|rembugan]]) 6 Fèbruari 2020 13.35 (UTC)
18.000

besutan