Parembugan Naraguna:Jon Kolbert: Béda antara owahan

Mbalèkaké owahan 1509347 déning Stryn (rembugan)
c (Besutané 125.161.104.114 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Stryn)
Tenger: Pambalèkan
(Mbalèkaké owahan 1509347 déning Stryn (rembugan))
Tenger: Pawurungan
</div>
--[[Panganggo:HsfBot|HsfBot]] ([[Parembugan Panganggo:HsfBot|rembugan]]) 28 Juli 2017 14.19 (UTC)
 
==[[en:User:Manda Langsa 1993|Manda 1993]]==
 
Mohon Jon Kolbert dan Manda Langsa 1993 Wikipedia done Global Wikimedia yes--[[Astamiwa:Kontribusi pengguna/36.79.16.98|36.79.16.98]] 28 Juli 2019 15.38 (UTC)
Naraguna anonim