Wikipédia:Kaluwihan duwé akun: Béda antara owahan

←Ngganti kaca karo 'name mukesh hembrom indian youtuber actor state jharkhand father rajendra hembrom born 18 10 1999'
(Mbalèkaké owahan 1478171 déning 2405:205:1100:F837:0:0:52B:F8A4 (rembugan))
Tenger: Pawurungan
(←Ngganti kaca karo 'name mukesh hembrom indian youtuber actor state jharkhand father rajendra hembrom born 18 10 1999')
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Panggantosan
 
name mukesh hembrom indian youtuber actor state jharkhand father rajendra hembrom born 18 10 1999
Panjenengan ora kudu [[Wikipedia:Mlebu log|mlebu log]] kanggo maca Wikipedia. Malahan ora perlu mlebu log kanggo nyunting artikel-artikel ing Wikipedia. Senajan mangkono, gawé akun (''account'') kuwi prosèsé cepet lan migunani – kaluwihané antara liya:
 
* Bisa mindahaké kaca.
* Bisa ngamot gambar.
* Bisa migunakaké konfigurasi.
* Kaca tampilan katon luwih pribadi.
* Bisa gawé kaca pribadi.
* Owah-owahan ana ing sawijining tampilan kaca bisa dipirsani liwat [[surat elektronik]].
* Panganggo liya bisa ngubungi, awit panjenengan bisa diidentifikasi kanthi sawijining ''account''
* Panganggo liya bisa ngubungi panjenengan liwat [[Surat elektronik|surat-e]] tanpa pirsa alamat e-mail panjenengan.
* [[Alamat IP]] panjenengan ora bisa diweruhi déning panganggo liyané.
* Bisa mirsani kabèh suntingan panjenengan liwat "kontribusi saya".
* Bisa migunakaké fitur [[Wikipedia:Pantauan|pemantauan]].
* Bisa mènèhi swara jroning sawijining pamungutan swara.
 
 
''Cathetan: Kanggo gawé akun utawa ''account'' anyar, mangga klik [[Astamiwa:Masuk log|mlebu log]].
 
{{DEFAULTSORT:{{PAGENAME}}}}
[[Kategori:FAQ Wikipedia]]
[[Kategori:Fitur Wikipedia]]