Parembugan Naraguna:Stryn: Béda antara owahan

204 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
c
Besutané 180.241.89.172 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Stryn
(Mbalèkaké owahan 1509705 déning Stryn (rembugan))
Tenger: Pawurungan
c (Besutané 180.241.89.172 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Stryn)
Tenger: Pambalèkan
</div>
<span style="font-size:1.5em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL 05 SIGIT|'''SIGIT''']]<sup>&nbsp;[[File:Soccer ball.svg|15px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT]][[Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT| rembugan]]</sup></span> 3 Oktober 2013 15.04 (UTC)
 
==[[en:User:Manda Langsa 1993|Manda 1993]]==
 
Mohon Stryn LTA dan Manda Langsa 1993 Wikipedia done Global Wikimedia yes--[[Astamiwa:Kontribusi pengguna/36.79.16.98|36.79.16.98]] 28 Juli 2019 15.41 (UTC)
24

besutan