Parembugan Naraguna:Matiia: Béda antara owahan

317 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
c
Besutané 180.241.89.172 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Stryn
(Mbalèkaké owahan 1509707 déning Stryn (rembugan))
Tenger: Pawurungan
c (Besutané 180.241.89.172 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Stryn)
Tenger: Pambalèkan
</div>
<sub><span style="border:1px solid #778899;padding:1px;"> [[Panganggo:Puryono|Puryono]]| [[User _talk:Puryono|<font style="color:#7CFC00;background:#008000;">Pirembagan! </font>]]</span></sub> 30 Januari 2015 01.22 (UTC)
 
==[[en:User:Manda Langsa 1993|Manda 1993]]==
 
Mohon Matiia LTA dan Manda Langsa 1993 Wikipedia done Global Wikimedia yes --[[Astamiwa:Kontribusi pengguna/36.79.16.98|36.79.16.98]] 28 Juli 2019 15.55 (UTC)
 
 
{{Ping|Matiia}} Done -_- --[[Astamiwa:Kontribusi pengguna/36.79.16.98|36.79.16.98]] 28 Juli 2019 15.55 (UTC)
24

besutan