Parembugan Naraguna:Tegel: Béda antara owahan

158 bèt wis dibusak ,  9 sasi kepungkur
c
Besutané 180.241.89.172 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Stryn
c (Besutané 180.241.89.172 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Stryn)
Tenger: Pambalèkan
</div>
<!-- Message sent by User:CFCF@metawiki using the list at http://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User:CFCF/MM&oldid=11106071 -->
 
== CroRss ==
 
{{Ping|Tegel}} {{Ping|علاء}} Wikipmedia. --[[Panganggo:CroRss|CroRss]] ([[Parembugan Panganggo:CroRss|rembugan]]) 25 Mèi 2019 07.20 (UTC)
24

besutan