Banjarsari, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(tambah sithik)
c
*[[Timuran, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Timuran]] sing nduwé [[kode pos]] 57131
*[[Keprabon, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Keprabon]] sing nduwé kode pos 57131
*[[KetelanKethèlan, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan KetelanKethèlan]] sing nduwé kode pos 57132
*[[Punggawan, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Punggawan]] sing nduwé kode pos 57132
*[[Kestalan, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Kestalan]] sing nduwé kode pos 57133
*[[SetabelanSetabèlan, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan SetabelanSetabèlan]] sing nduwé kode pos 57133
*[[Gilingan, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Gilingan]] sing nduwé kode pos 57134
*[[Nusukan, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Nusukan]] sing nduwé kode pos 57135
*[[KadipiroKadipira, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan KadipiroKadipira]] sing nduwé kode pos 57136
*[[Banyuanyar, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Banyuanyar]] sing nduwé kode pos 57137
*[[Sumber, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Sumber]] sing nduwé kode pos 57138
*[[Manahan, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Manahan]] sing nduwé 57139
*[[MangkubumenMangkubumèn, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan MangkubumenMangkubumèn]] sing nduwé kode pos 57139
 
[[Category:Surakarta]]