Naval Scene

Gabung 28 Oktober 2006
13 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
 
 
{{cquote|'''Saiba senengé dadi krikil'''
{{br}}
 
{{br}}
''Kaya apa bungahé si watu cilik{{br}}
''Kluyuran dhéwé ing ratan gedhé{{br}}
2.526

besutan