Pawon: Béda antara owahan

395 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
saliyane
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
(saliyane)
Akeh masakan sing dhadi pangane wong Jawa wiwit jaman kalabendhu. Pramila, kaca iki nyoba mitulungi panjenengan sakabeh kanggo ngangkat masakan Tanah Jawa. tembung ''Pawon'' sajatiné nduwé arti "panggonan kanggo masak", yèn ing basa Indonésia ya iku ''dapur.''
 
== Koki ==
Tukang masak mbutuhake mung katrampilan praktis kanggo nyiapake sajian tartamtu, nanging uga kawruh teoretik jero babagan organisasi produksi panganan, karakteristik produk.<ref>{{Cite web|url=https://zlojnachalnik.ru/shef-povar-zarplata/|title=Pakaryan koki.|last=|first=|date=|website=|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=}}</ref>
<br />
== Panganan ==
=== Masakan Jawa ===
* [[Shabu-shabu]]
|}
 
== Cathetan ==
<references />
 
== Uga delengen ==
Naraguna anonim