Rambut: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
Ndandani salah tik, Ndandani paramasastra
(→‎Pérangan-pérangan rambut: ganti isi, replaced: kelenjar → klanjer (2))
(Ndandani salah tik, Ndandani paramasastra)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi punsèl Besutan aplikasi Android
[[Gambar:Rmbut.jpg|thumb|250px|Rambut]]
'''Rambut''' utawa (rékma)''réma'' tukul ing mèh kabèh pérangan awak, kajaba èpèk-èpèk lan sikélsikil, mata, lan lambé.<ref name="internet1">http://www.hd.co.id/info-keséhatan/tentang-rambut</ref> Rambut kngkang naana sirah ndadèkaké tetep ngrasa anget. Rambut asring uga karan [[wulu]] kang ana ing [[irung]], kupéng lan sakiwa-tengené mata kanggoasring nlindungiuga karan [[wulu]], gunané nglindungi organ-organ mau sak lebu lnlan partikel-partikel liyané.<ref name="internet1" /> Alis lan wulu mata nglindungi mata kantikanthi cara ngurangi cahya lan partikel kang ngenani organ paningal mau. Semono uga, rambut-rambut alus kang ana ing awak kang nyediakaké keangetankangetan lan perlindungan kanggo [[kulit]].<ref name="internet1" /> Rambut uga dadi bantalan kang nglindungi awak saka tatu.<ref name="internet1" />
 
== Pérangan-pérangan rambut ==
53

besutan