Dhengkul: Béda antara owahan

466 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Besutané 185.181.245.125 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot
(saliyane)
c (Besutané 185.181.245.125 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot)
Tenger: Pambalèkan
 
 
Sajeroning [[anatomi manungsa]], '''dhengkul''' iku [[sendhi]] sing ngubungaké [[femur]] lan [[tibia]]. Amarga dhengkul manungsa nyokong mèh kabèh bobot [[awak]], dhengkul rentan banget marang [[cidra]] akut lan tuwuhing [[osteoarthritis]].
 
== Dhengkul Jumper ==
Tendonitis ligament patellar dikenal kanthi jeneng "lutut jumper" amarga distribusi sing misuwur ing antarane atlit jumper, iku salah sawijining infeksi saka tendon sing nyambungake tibia menyang patella.<ref>{{Cite web|url=https://sport-51.ru/article/physiology/10958-koleno-pryguna.html|title=Ing dhengkul jumper.|last=|first=|date=|website=|language=|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=}}</ref>
 
== Cathetan ==
<references />
 
== Pranala njaba ==
137

besutan