Iwak cupang: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  11 sasi kepungkur
c
merge
(→‎Jinising: ganti isi, replaced: mahkota → makutha)
c (merge)
 
{{merge|Cupang}}
{{Taxobox
| image = Kampffisch betta splendenscele4.jpg
51

besutan